Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Streak

Hej!
I mit gamle hoved (jeg er 56) kører der en sang fra 60-erne eller 70-erne. Den kører som en eller anden iørefaldende melodi, men en gang imellem stopper sangen og en mand spørger : “Parden me sir, did you see what happend?”, hvorefter der bliver svaret ” Yeah, it seems there have been some desturbens over there”. Og så kører sangen videre. Kan du hjælpe? Jeg tror ikke det er Dr. Hook, men det er lidt derhen ad.
Mvh. Børge Christensen

Hej Børge
Jeg kan godt forstå sammenligningen med Dr. Hook, men det er Ray Stevens, du skal have fat i her. Sangen The Streak handler om en fyr, der smider tøjet i fuld offentlighed, og det var med The Streak, at Ray Stevens i 1974 fik sit vel nok største hit. Du kan læse om Ray Stevens på Wikipedia og se en spøjs musikvideo med The Streak på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *