Kategorier
Musiknyheder

George Harrisons bedste samlet

I tiden efter The Beatles nød George Harrison solosucces i både 70’erne og slutningen af 80’erne. Det store spænd mellem disse perioder er en af årsagerne til, at der ikke tidligere er udsendt en opsamlingsplade med alle Harrisons bedste sange, men det er der nu rådet bod på. Albummet Let It Roll – Songs By George Harrison indeholder blandt andet My Sweet Lord fra 1970 og den sang, der i 1987 gav ham det store comeback.

Helt siden i starten af 1960’erne havde han haft lyst til at indspille Got My Mind Set On You, som han i USA havde hørt med James Ray, men det lykkedes aldrig at få den med på Beatles-repertoiret. I stedet blev hans egen coverversion et stort hit, og den er derfor også med på den nye opsamling. Ud over George Harrisons solosange indeholder Let It Roll også liveoptagelser af hans tre vel nok mest kendte Beatles-sange, Something, Here Comes the Sun og While My Guitar Gently Weeps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *