Kategorier
Musiknyheder

Gasolin’ med svensk succes

Den allersidste gang, Gasolin’ stod samlet på en scene, var under en koncert i Sverige i august 1978. Sommeren igennem havde rygterne svirret om gruppens endeligt, og Gasolin’ var i juli endda blevet udråbt som ”opløst” på forsiden af Jyllands-Posten, men hver gang blev rygtet afvist. Der gik dog kun få måneder efter koncerten i Folkets Park i Malmø, før bruddet var officielt.

Dengang var gruppen voldsomt populær i Sverige – og også i Norge – og broderfolket har tilsyneladende ikke glemt Kim Larsen & Co. I sidste uge erobrede Gasolin’ nemlig førstepladsen af den svenske albumliste med opsamlingspladen Masser af succes, der er skabt til det svenske marked. Opsamlingen, der også er mulig at købe i Danmark, indeholder én CD med deres største hits og én med koncertoptagelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *