Kategorier
Musiknyheder

Musik til månelandingen

Tirsdag fejres 40-års-jubilæet for den første månelanding, og det har også skabt rum for relanceringen af en sang, som mange forbinder med menneskets første skridt på Månen. Umiddelbart op til månelandingen i 1969 udsendte David Bowie nemlig singlen Space Oddity, som skulle blive hans første store hit. Bowies producer Tony Visconti har ellers udtalt, at han ikke var imponeret over nummeret. ”Jeg hadede den sang, men jeg har lært at holde en smule mere af den siden da”, har han sagt til BBC.

Space Oddity, der indledes med de udødelige ord ”Ground Control to Major Tom”, genudsendes mandag på en single, som blandt andet også indeholder de oprindelige lydspor separat. På den måde kan folk med lidt teknisk snilde lave deres eget remix af Bowie-klassikeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *