Kategorier
Musiknyheder

Elvis Presleys største ballader

Nok kaldes Elvis Presley ofte kongen af rock’n’roll, men han var også en ballademester, og nogle af hans mest kendte sange er da også store sjælere. En samling af de mest elskede kærlighedssange er netop blevet udsendt på Love Me Tender – The Love Songs of Elvis.

Nummeret, som CD’en er opkaldt efter, er baseret på sangen Aura Lee fra den amerikanske borgerkrigstid, og det havde sin debut på det populære tv-program Ed Sullivan Show i september 1956. Dagen efter modtog pladeselskabet intet mindre end en million forudbestillinger af den endnu ikke udkomne Elvis-single. Opsamlingspladen Love Me Tender – The Love Songs of Elvis udkom i mandags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *