Kategorier
Musiknyheder

80’ernes Europe lever endnu

De fleste forbinder heavyrockgruppen Europe med 1980’erne, men gruppen eksisterer faktisk stadig. Efter en længere pause begyndte de i 2004 atter at udgive plader, og nu er der endnu et album klar fra bandet, som er bedst kendt for kæmpehittet The Final Countdown.

Da The Final Countdown udkom i 1986 havde de svenske musikere ikke selv forestillet sig, at den skulle blive et hit, for den var mest af alt skrevet, for at de kunne indlede deres koncerter på en pompøs måde. Forsanger Joey Tempest havde fundet et keyboard-riff frem, som han havde haft liggende i skuffen i fem år, og rundt om det byggede de The Final Coundown. Den seneste samling sange fra Europe er udkommet i denne uge på pladen Last Look At Eden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *