Kategorier
Musiknyheder

92-årige Vera Lynn på toppen

Hitliste-entusiaster følger altid med i de engelske lister, og der føres statistikker og rekordopgørelser over alverdens bedrifter på disse lister. I sidste uge blev en af disse rekorder slået, da den 92-årige Vera Lynn som den ældste nulevende kunstner nogensinde indtog førstepladsen på albumlisten. CD’en We’ll Meet Again indeholder den aldrende sangerindes udgaver af numre fra årene omkring 2. Verdenskrig, heriblandt titelnummeret, som Vera Lynn selv udødeliggjorde i 1939, og som blev forbundet med håbet om at gense de soldater, der drog i krig. I 1943 dannede den også grundlag for en film med Vera Lynn, ligesom Stanley Kubrick brugte den i sin Dr. Strangelove-film. Den nye CD indeholder også numre som As Time Goes By og White Cliffs of Dover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *