Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Ingen vintertid ved Vorherre

Hej!
Jeg har et musikspørgsmål, som jeg vil gerne I kunne hjælpe mig med. Vi har nogle venner fra Amerika som har været her på ferie. De har hørt en sang med disse ord ”Der er ingen vintertid ved Vorherre”. Jeg har ikke hørt den, og ved ikke hvem der synger den. Jeg ville gerne hvis vi kunne hjælpe dem, så ville jeg sende den til dem. Det er ikke sikkert sangen hedder det, men ordene skulle være med i den.
Kærlig hilsen
B. Selde

Hej B. Selde
Jeg har forsøgt både det ene og det andet, men uden at finde brugbare spor i jagten på din sang. Så jeg vil opfordre andre læsere til at komme på banen, hvis de kan hjælpe – for din plan om at sende den til vennerne på den anden side af Atlanten bør have en chance…
Med venlig hilsen
Tor Bagger