Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Do Wah Diddy Diddy

Hej Tor
Det handler om Do Wah Diddy. Jeg kender selvfølgelig nummeret fra tresserne, men jeg kan også huske en version fra firserne, som var meget festlig. Kan du hjælpe med at finde den?
Hans Jørgen

Hej Hans Jørgen
Den oprindelige Do Wah Diddy Diddy var med The Exciters, men mest kendt er Manfred Manns version fra 1964. Den er genindspillet mange gange, men når du peger på en version fra 80’erne, vil jeg tro, at du tænker på The Fools’ udgave, som jeg mener er fra 1985. Du kan se den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Do Wah Diddy Diddy”

Den tyske pigetrio A LA CARTE har lavet en discoagtig version af nummeret, jeg kan dog ikke huske årstallet
Jens Laursen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *