Kategorier
Musiknyheder

Bryan Adams 50 år

En af verdens mest kendte canadiere kan på torsdag fejre sin 50-års-fødselsdag, og han har således været i søgelyset gennem mere end halvdelen af sit liv. Bryan Adams udsendte nemlig sit debutalbum som 20-årig, men det var nu først med sin tredje plade, Cuts Like a Knife fra 1983, at han fik det store gennembrud. Det skyldtes især sangen Straight From the Heart, som han skrev fem år tidligere som en sine allerførste, efter han havde lært sig selv at spille klaver. Både den amerikanske sanger Ian Lloyd og den populære Bonnie Tyler nåede faktisk at indspille Straight From the Heart, før Bryan Adams selv fik et stort hit med den. Torsdagens runde fødselar fik senere succes med numre som Summer of ’69, (Everything I Do) I Do It For You og Run to You.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *