Kategorier
Musiknyheder

Carpenters med 40 år og 40 favoritter

Det er i år 40 år siden, søskendeduoen Carpenters udsendte deres første plade, og det markeres nu med en særlig opsamling, der naturligvis indeholder gruppens debutsingle.

– Jeg havde tilfældigt hørt The Beatles’ Ticket to Ride blive spillet som en oldie i radioen i dag i starten af 1969, og efter at have hørt den denne gang blev jeg enig med mig selv om, at sangen kunne blive til en fin ballade, har Richard Carpenter fortalt.

Carpenters udsendte Ticket to Ride samme år, og det førte blandt andet til en henvendelse fra komponisten Burt Bacharach, der gerne ville arbejde sammen med dem. Et af resultaterne blev indspilningen af (They Long To Be) Close To You, som for alvor satte gang i Carpenters’ succes. Eventyret sluttede brat med Karen Carpenters død i 1983, og gruppen mindes nu med 40 hits på jubilæumsopsamlingen 40/40, blandt andre Top of the World, Yesterday Once More og Jambalaya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *