Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang: Elvis’ White Christmas

På lørdag er det 52 år, siden den amerikanske radiovært Al Priddy blev fyret. Umiddelbart skulle man tro, at en sådan afskedigelse ikke skulle kunne få en plads i julemusikkens historiebøger, men Priddy fik sparket fra radiostationen KEX, fordi han havde spillet Elvis Presleys udgave af White Christmas. Ledelsen havde ellers nedlagt forbud mod julesange med Elvis, da de mente, at den unge rockstjerne med den provokerende, seksuelle aura skulle holde fingrene fra noget så religiøst som julens sange. Derfor blev radioværten Al Priddy fyret på gråt papir, da han ikke kunne stå for fristelsen og afspillede Elvis Presley-versionen af Irving Berlins juleklassiker, der oprindeligt udkom med Bing Crosby i 1942.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *