Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Island of Dreams

Hei!
Jeg er en kvinne fra Norge som leter og leter etter en gammel sang. Som svært ung hørte jeg en sang som har ”satt seg fast på hjernen”. Har aldri hørt den siden. Jeg husker ikke når og hvordan jeg lærte den – den har liksom alltid vært der. Det jeg husker av teksten er dette (med fare for at det er mange feil): Islands of dreams. High in the sky, little bird on it’s way, please carry me with you. Jeg er ganske sikker på at låten het Islands of dreams, men jeg husker ikke hvem som sang eller spilte.
Jeg ville bli utrolig glad om du klarte å hjelpe meg. Jeg har så lyst til å finne teksten og lære meg sangen ordentlig. Kanskje er den norsk, for alt jeg vet.
Mvh Marit fra Østfold i Norge

Hej Marit
Det er mange år at vente på et genhør, men jeg skal gerne hjælpe. Sangen hedder Island of Dreams og er med The Springfields, altså den trio Dusty Springfield var medlem af, før hun blev solokunstner. Island of Dreams var et stort hit i 1962, og du kan høre den på Youtube, hvor du også kan finde en live-optagelse. Hvis du er på jagt efter en CD med nummeret, findes den på The Springfields-opsamlingen “On an Island of Dreams”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *