Kategorier
Musiknyheder

Hej (igen) Matematik

I næste uge udsender bandet, der bærer et af landets mest mærkværdige navne, deres andet album. Aqua-stjernen Søren Rasted og hans nevø Nicolaj Rasted udgør tilsammen Hej Matematik, som i de seneste år har hittet med blandt andre Walkmand og Centerpubben. De erkender gerne selv, at navnet Hej Matematik er fjollet, men der er dog en smule mening med galskaben:

– Det er et hårdt og et blødt ord sammen, og det passede godt med musikken. Men vi ville gerne have fundet noget, der var lidt smartere. Folk troede jo, det var et skoleprojekt i starten, har de engang fortalt til 24timer.

Den type forvirring har deres succes formentlig fået aflivet, og på mandag udkommer deres nye album Alt går op i 6, som både indeholder singlen Party i provinsen og en genindspilning af C.V. Jørgensens Det si’r sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *