Kategorier
Brevkasse

Peter Gabriel med to-sidet kopiprojekt

Han er bestemt ikke den første musiker, der genindspiller andres numre, men Peter Gabriel er måske den første, der på forhånd har sørget for, at tjenesten går begge veje. På mandag udsender han nemlig albummet ”Scratch My Back” med sine egne fortolkninger af blandt andet Neil Young-, Lou Reed- og Paul Simon-sange, og senere udkommer pladen ”I’ll Scratch Yours”, hvor selvsamme kunstnere alle fortolker Peter Gabriel-numre.

Med på Gabriels nye coveralbum er Heroes, som han har hentet fra David Bowie – som oprindeligt hentede idéen til Heroes under sin tid i Berlin. Bowies producer og korsangerinde plejede mødes i smug ved Berlin-muren, og det gav ham idéen til den smukke sang om et elskende par ved Muren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *