Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Baby Come On

Hej Tor.
Jeg har forgæves ledt efter en cd med Chris Anderson & DJ Robbie. Det er specielt nummeret ”Baby Come On”, som findes på ”Last Night” udgivelserne. Last Night er udkommet i 4 versioner siden 2002, men er tilsyneladende taget af markedet. Og det er så her jeg skal bruge din hjælp. Findes nummeret ”Baby Come On” på andre CD’er?
Mvh DJ Lengsø

Hej Ole
Du har tilsyneladende ret i, at “Last Night” ikke længere er almindeligt på markedet. Det ser til gengæld ud til, at “Baby Come On” kan købes på f.eks. http://www.priceminister.com/offer/buy/6661465/Chris-Anderson-Dj-Robbie-Last-Night-CD-Maxi.html. Jeg har ikke kunnet finde frem til andre udgivelser, nummeret findes på, så jeg håber, dette link kan hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *