Kategorier
Musiknyheder

Wind of Change blæser nu over Scorpions

Ikke mange rockbands oplever at fejre 45-års-jubilæum, men det kan tyske Scorpions i år. Måden, de har valgt at markere det på, er at gå i opløsning! Gruppen, der blev dannet i 1965, oplevede deres største succes halvvejs i karrieren. I 1988 blev de det første vestlige heavy metal-band, der fik lov til at gæste Sovjetunionen, og besøget blev gentaget året efter. Her gav de en koncert, der blev overværet at blandt andet Den røde Hær, musikere fra mange lande og russiske fans, der hyldede det tyske band.

Den særlige stemning på tværs af nationerne inspirerede gruppen til ”Wind of Change”, som blev deres allerstørste hit. Nu blæser forandringens vinde også over medlemmerne af Scorpions, der har annonceret, at de går hver til sit efter lanceringen af deres nye plade. Albummet ”Sting in the Tail” udkommer i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *