Kategorier
Musiknyheder

Ny version af Stairway to Heaven

Hun er langt fra den første kunstner, der tager livtag med Led Zeppelins store rockklassiker, men nu har også Mary J. Blige indspillet ”Stairway to Heaven”. Den amerikanske soul- og R’n’B-sangerinde udsender en ny version af det seneste album ”Stronger With Each Tear”, og herpå viser hun med sine fortolkninger af både ”Whole Lotta Love” og ”Stairway to Heaven”, at hun er Led Zeppelin-fan.

”Stairway to Heaven” blev oprindeligt til i et gammelt palæ uden strøm, hvor Robert Plant og Jimmy Page kunne koncentrere sig om sangskrivningen Plant skrev stort set hele teksten på en enkelt aften foran pejsen, og han har senere fortalt, at det føltes som om, at det ikke var ham selv, der skrev den, men at han blot førte pennen. Han tog dog kraftigt afstand fra de senere påstande om, at sangen skulle rumme sataniske budskaber, hvis man spillede pladen baglæns. Mary J. Blige har indspillet sin nye version med hjælp fra blandt andre guitaristen Steve Vai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *