Kategorier
Musiknyheder

Dizzy Mizz Lizzy på turné – og i boks

De vendte op og ned på dansk rock midt i 90’erne, men midt i succesen brændte Dizzy Mizz Lizzy hurtigt ud. Tolv år efter gruppen gik i opløsning, er ”Dizzy” atter klar til at tage på turné, og i samme ombæring udkommer bokssættet ”Dizzcography” med gruppens to studiealbum, en liveplade og en bonus-CD med demoer og sjældne numre. Undervejs i arbejdet med bokssættet opstod der dog et par problemer, for det viste sig, at de oprindelige layout-filer til pladeomslagene ikke længere eksisterer. Forsanger Tim Christensen har fortalt til Gaffa, at det har været nødvendigt at bruge en del tid på at genskabe de gamle covers.

”Dizzcography” udkommer i dag, og i de kommende uger og måneder giver Dizzy Mizz Lizzy rocknostalgiske koncerter mange steder i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *