Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kenny Rogers’ spacecowboys

Hejsa!
Jeg har igennem laaaaaaang tid ledt efter en sang som jeg kan huske fra mine yngre dage. Det var den fedeste sang og tilhørende video af Kenny Rogers, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hedder og selvfølgelig derfor heller ikke finde den. Det jeg kan huske fra omkvædet er noget i denne stil: Yippie-yi-o-ki-yay og space cowboy. Det var en video omkring rummet. Det er ikke meget af gå efter, men håber i kan hjælpe mig.
Tina Fejborg

Hej Tina
Ja, mange er nok fristet af at kalde sangen for “Space Cowboy”, men den hedder “Planet Texas”. Kenny Rogers indspillede den i 1989 på sit album “Something Inside So Strong”. Du kan gense videoen på spike.com.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *