Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kære Abelone

Hej!
Jeg har et problem, som jeg håber I kan løse! Jeg efterlyser teksten på en børne-sangleg e.l.: ”Vil du gifte dig med mig, vil du væ’r min kone, ja det vil jeg for halvfjerdsens kroner (…) Så går vi til præsten, ja det gør vi, gifter os for resten, ja det gør vi, er det ganske sikkert, ja det er det, tror du jeg står her og holder dig for nar”. Jeg kan ikke finde teksten nogen steder, men da jeg var barn, var det en yndet leg ved underholdning når vi var til fødselsdag og lignende (forkortet, red.).
Venlig hilsen B.Jungersen

Kære B. Jungersen
Du mangler de første to linjer i teksten, hvilket nok har gjort det svært at søge efter den, for heri findes titlen “Kære Abelone”. Du kan se teksten her og i Katarina Grens musikbog “Syng og spil på guitar”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *