Kategorier
Musiknyheder

Bruce spiller Clash i London

Når folk går til Bruce Springsteen-koncert, er det gerne for at høre ”bossen” spille sine egne sange, men han er aldrig gået af vejen for velvalgte covernumre. Det var også tilfældet, da Springsteen sidste sommer gav en meget rost koncert i London, som nu udkommer på DVD. Koncerten i Hyde Park indledte han nemlig med punkklassikeren ”London Calling”, som The Clash udsendte i 1979.

På sin vis er ”London Calling” en besynderlig åbning på en ellers festlig koncertaften, for nummeret opridser forskellige måder, verden kan gå under. Titlen, som til gengæld passede glimrende til Bruce Springsteens engelske besøg, var hentet fra radiostationen BBC World Service, som under Anden Verdenskrig indledte sine udsendelser med ordene ”This is London calling”. Springsteens live-DVD ”London Calling: Live in Hyde Park” udkom i mandags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *