Kategorier
Musiknyheder

Scissor Sisters på Nibe Festival

Sommertid er festivaltid, og nu går det snart løs i Skalskoven i Nordjylland. Nibe Festival er udsolgt, og en af årsagerne er måske det amerikanske band Scissor Sisters, der er årets hovednavn. Det helt store gennembrud kom for nogle år siden med sangen ”Take Your Mama”, som er en direkte hilsen til forsanger Jake Shears’ egen mor.”Take Your Mama” handler om at springe ud af skabet, men der er langt fra Shears’ hjemegn til New Yorks bøssemiljø, hvor Scissor Sisters blev dannet. Sangen skrev han nemlig under bruseren på forældrenes hestestutteri i West Virginia. Gruppen, der mandag udsender deres tredje album, spiller på Nibe Festival lørdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *