Kategorier
Musiknyheder

Peter Frampton takker Churchill

Peter Frampton var et af de helt store pop-idoler i 1970’erne, og selvom han de sidste mange år ikke har været så meget i søgelyset som i de unge dage, er han stadig aktiv musiker. Den største succes havde han med albummet ”Frampton Comes Alive” i 1976, der kom i en meget produktiv periode. En dag skrev han ”Show Me the Way” inden frokost, og inden solen var gået ned, havde han også kreeret ”Baby I Love Your Way”. Med disse to hits blev ”Frampton Comes Alive” det bedst sælgende live-album nogensinde.

Nu har Frampton udsendt den selvbiografiske plade ”Thank You Mr. Churchill”, der indledes med historien om hans egen fødsel, efter faderen kom hjem fra militærtjeneste i 2. Verdenskrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *