Kategorier
Musiknyheder

Lisa Nilssons 20-års-jubilæum

Den svenske sangerinde Lisa Nilsson har i mange år haft et stort publikum i Danmark, og nu skuer hun bagud på sin 20-års-jubilæumsopsamling. Hun debuterede i 1990, men det store gennembrud kom først midt i 1994 med ”Himlen rundt hörnet”. Siden da har netop den sang fulgt Lisa Nilsson overalt, og selvom hun i perioder har været utroligt træt af den, tager hun den altid til nåde igen.

– Jeg indser, hvor vigtig den er for mig og for publikum, og for tiden er jeg meget glad for den. Jeg synes oprigtigt godt om den, det er som et ægteskab, der vil bestå, til døden skiller os ad. Eller faktisk også derefter, fortalte Lisa Nilsson tidligere i år til Jönköbing-avisen Jnytt. På den nye opsamling “20 – en jubileumssamling” findes blandt andet også ”En kort en lång”, ” Varje gång jag ser dig” og en live-version af ”Unforgettable” indspillet i Tivoli med DR Underholdningsorkestret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *