Kategorier
Musiknyheder

Ny succes for Marc Cohn

For næsten 20 år siden var hans navn på alles læber, hans gennembrudshit kunne høres overalt, og han vandt endda en Grammy i USA som årets nye navn. Derefter blev der forbløffende stille omkring sanger og sangskriveren Marc Cohn, men nu kravler han atter op ad hitlisterne, og i USA har Cohn netop fået sin højeste placering på albumlisten nogensinde.

Marc Cohn slog igennem i 1991 med sangen ”Walking in Memphis”, som han fik idéen til efter at have overværet en medrivende gudstjeneste med præsten og soulsangeren Al Green.”Walking in Memphis” er fyldt med referencer til soul- og bluesmusikken, som for eksempel omtalen af den lokale blues-legende W.C. Handy, og linjen “Walking with my feet ten feet off of Beale” er en hilsen til en anden veteran. Riley B. King blev nemlig kaldt ”Beale Street Blues Boy”, før han forkortede kælenavnet til det senere så kendte B.B. King. På sin nye plade “Listening Booth 1970”, der er populær i hjemlandet, fortolker Marc Cohn gamle sange som “Make It With You” og “The Tears of a Clown”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *