Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Ulla Pias “Si’r min mand”

Hej!
Jeg er løbet ind i en forespørgsel på teksten til sangen: Sir’ min mand, som er sunget af Ulla Pia. Nu kommer spørgsmålet: Ved I hvor jeg kan finde teksten til den sang på nettet eller hvor jeg evt ellers kan skaffe den – min svigermor vil så gerne bruge den til et snarligt sølvbryllup.
Mvh. Allan

Hej Allan
Jeg har ikke kunnet finde teksten på nettet, og det er jo trods alt heller ikke alle sangtekster, der er tilgængelige online. Til gengæld kan I relativt let komme videre i sagen alligevel. På YouSee Play kan man nemlig for få kroner købe og downloade nummeret, så I har “Si’r min mand” lige ved hånden og kan aflytte ordene.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *