Kategorier
Musiknyheder

Doobie Brothers er tilbage

Der har gemt sig mange forskellige musikere bag navnet The Doobie Brothers siden starten, men bandet eksisterer stadig, og nu er de atter klar med nyt materiale. Gruppen, der så dagens lys i 1969, hed oprindeligt Pud, men skiftede navn, efter at en af forsangerens venner påtalte fyrenes hang til marihuana-cigaretter, som i tidens slang blev kaldt ”doobie”. Navnet Pud blev skrottet til fordel for The Doobie Brothers, og herefter fulgte hits som ”Listen to the Music”, “What a Fool Believes” og “Long Train Runnin”.

Nu har de gamle rockdrenge slået pjalterne sammen med den producer, som også hjalp dem på deres første ti plader, og i mandags udkom pladen ”World Gone Crazy”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *