Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: En dejlig dag

Hej Tor
Jeg har diskuteret et musikspørgsmål med min far, som lyder: Jeg mener at sangen ”En Dejlig Dag” med Tonny Landi også er sunget af Poul Bundgård, men min far mener at Poul Bundgård aldrig har sunget ”En Dejlig Dag”, hvem har ret? Kan du evt. svare på det, Tor?
Mvh Morten

Hej Morten
Der er flere kunstnere, der har indspillet “En dejlig dag” med tekst af Otto Leisner, blandt andre Four Jacks, Dario Campeotto og som du selv nævner Tonny Landy. Når jeg hører Landys indspilning, der er en af de allermest spillede i Giro 413, kan jeg godt se Poul Bundgaard for mig, men jeg har ikke kunnet finde belæg for, at Bundgaard rent faktisk skulle have udgivet “En dejlig dag”. Så indtil du – eller andre – lægger klare beviser på bordet, må din far siges at have ret…
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *