Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: What’s the Use of Wings…

Hej Tor
Du er mit bedste bud på et godt svar på følgende: Den 4/11 ca. kl. 9.40 hørte jeg en udsendelse på P4 Nordjylland hvor der blev spillet en smuk sang med en stærk tekst som jeg gerne vil have fat i på CD. Det lød nogenlunde sådan ”What’s the use of wings if you can’t fly…” og noget om heste der ikke kunne løbe etc. Kunstneren hed John Wright band eller noget i den retning. Tak om du vil hjælpe mig.
B/Brovst

Hej B/Brovst
Du er faktisk næsten helt i mål med dine oplysninger, for gruppen hedder rigtigt nok John Wright Band, og sangen er “What’s The Use of Wings”. Nummeret findes på albummet “Other Roads”, som John Wright Band udsendte i 2000.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *