Kategorier
Musiknyheder

Allersidste omgang med a-ha

Et af Skandinaviens mest succesfulde poporkestre synger på sidste vers. Når lørdagens for længst udsolgte koncert med a-ha i Oslo Spektrum er slut, eksisterer bandet nemlig ikke længere. Der er over et år siden, a-ha annoncerede, at de ville gå i opløsning efter en sidste turné, og nu er de tre nordmænd bag hits som “The Sun Always Shines On TV” og “The Living Daylights” ved at være nået til vejs ende.

Det er 25 år siden, Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy tog verden med storm med debuthittet “Take On Me”, men i denne uge er linjerne i omkvædet mere korrekte end nogensinde før: “I’ll be gone in a day or two”. Den allersidste koncert vil senere blive udgivet på DVD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *