Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang: All I Want For Christmas Is You

Det er bestemt ikke hvert år, der udgives et nyt julehit, der bider sig fast og spilles år efter år som en fast del af december-repertoiret. I 1994 lykkedes det dog for Mariah Carey med pladen ”Merry Christmas”, som blandt andet indeholdt ”All I Want For Christmas Is You”, der i dag er en af de mest spillede julesange. Gennem årene har mange hårdnakket påstået, at sangen er en genindspilning af en gammel julemelodi, formentlig fordi den lyder lidt som Motown-musikken fra slutningen af 1960’erne – men det var Mariah Carey selv, der skrev julehittet sammen med sin daværende komponistpartner Walter Afanasieff.

I år har hun genindspillet ”All I Want For Christmas Is You” til sit andet julealbum ”Merry Christmas II You”, og nummeret er også lige udkommet i en lidt mere særpræget version med det populære nordjyske rockband The Figurines. Vestbjerg-drengenes version af ”All I Want For Christmas Is You” findes på julepladen “Fra danske hjerter” og kan også høres på Soundvenue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *