Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang: Merry Christmas Everyone

“Snow is falling all around me, children playing, having fun”. Sådan starter en af de sidste 25 års allermest populære julepopsange, ”Merry Christmas Everyone”. Nummeret blev skrevet specielt til Shakin’ Stevens, som meget hurtigt kunne høre, at hvis det blev lanceret rigtigt, ville det kunne blive et meget stort julehit. Sangen lå egentlig klar til udgivelse i 1984, men blev udskudt et år, fordi timingen ikke var optimal. Op til jul i 1984 var det nemlig tydeligt, at Band Aid-støttesangen ”Do They Know It’s Christmas” ville løbe med al opmærksomheden, så Shakin’ Stevens og hans pladeselskab ventede i stedet til 1985 – og introducerede en ny klassiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *