Kategorier
Musiknyheder

Jimmy Jørgensen forklædt som Britney Spears

Der er langt fra den store popproduktionen med Britney Spears i skolepigeuniform til en ny afdæmpet og næsten melankolsk indspilning, der netop er udkommet. Ikke desto mindre er ”Baby One More Time” noget, som Britney nu har til fælles med en af dansk rocks alsidige kunstnere, Jimmy Jørgensen. Sangeren og skuespilleren, der også er kendt fra gruppen Hotel Hunger, udsendte sidste år sin meget roste solodebut, og nu kommer endnu et album med personlige fortolkninger af vidt forskellige sange.

Jimmy Jørgensen er dog ikke den første til at lave overraskende coverversioner af ”Baby One More Time” – det har grupperne Travis og Bowling for Soup gjort før ham. Jimmy Jørgensens nye album ”A Face In The Crowd” udkommer på mandag og indeholder også ”Crazy” og ”I Love the Nightlife”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *