Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hvem har set magen til Skagen?

Hej Tor Bagger
Tak for dejlige musikoplysninger i Nordjyske gang på gang. I Brønderslev havde vi en dygtig komponist og forfatter, Jørgen Sørensen, ham med “Hvor mågerne skriger”. Han har lavet utrolig mange skønne sange, og også masser af børnesange, udgivet lærebøger i musikteori og meget mere. Jeg har en hel del noder og tekster fra ham, men fandt for et par uger siden en tekst af ham: ”Hvem har set magen til Skagen?”. Mon der findes en node til denne sang?

Et spørgsmål mere af samme kategori: Fhv. dirigent ved Nordjysk Pigekor Tage Mortensen har tilegnet en sang ifm. Brønderslev Bys 75 års jubilæum 1996 som hedder: “Borgen i Mosen”. Findes der en node eller indspilning af denne sang? (forkortet, red.)
Mvh Poul Erik Jensen, Ø. Brønderslev

Hej Poul Erik
Her bliver jeg nødt til at bede mine altid årvågne læsere om assistance. Måske kan vi også med deres hjælp opklare sagerne om Jørgen Sørensen og Tage Mortensen?
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *