Kategorier
Musiknyheder

Første Roxette-plade i 10 år

Det er ti år, siden Roxette sidst udsendte en plade, men nu er der nye sange til svenskernes mange fans. Sangerinden Marie Fredriksson har været meget syg med en svulst i hjernen, men er kommet ud på den anden side, og efter et par år med comeback-koncerter udsender hun og Per Gessle nu endnu en Roxette-plade.

En enkelt af sangene er dog ældre end gruppen selv. Per Gessle har nemlig hevet balladen ”In My Own Way” op fra arkivskuffen, hvor den har ligget siden 1984. Dengang optrådte Marie som korsanger i Pers band Gyllene Tider, og først to år senere foreslog en pladeselskabsmand, at Per og Marie slog pjalterne sammen i en ny gruppe. Resten er historie, og den historie tilføjes endnu et kapitel med Roxette-pladen ”Charm School”, der udkommer på mandag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *