Kategorier
Musiknyheder

”Midt om natten” på Blu-ray

En af de mest populære danske film har musikhistoriens bedst sælgende dansksprogede plade som soundtrack. Nu er klassikeren blevet restaureret, så Erik Clausen og Kim Larsens film ”Midt om natten” kan genudgives i digital HD-kvalitet.

Det var blandt andet en episode fra de tidlige Gasolin-dage, der lå til grund for både idéen til filmen og titelsangen om, at ”strisserne kom, før vi ventede dem”. I 1972 boede Kim Larsen og Franz Beckerlee sammen med mange andre i en ejendom kaldet Stærekassen, som kommunen ville have revet ned. Til sidst stormede politiet huset, og Kim Larsen var blandt de folk, som måtte bæres derfra af politiet.

”Midt om natten”, der er den syvende mest sete danske film nogensinde, udkom på Blu-ray-formatet i går efter omfattende restaureringsarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *