Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Jørgen Mylius’ “simple melodi”

Hej Tor
Jeg kan huske et nummer med Jørgen Mylius, der hedder “En simpel melodi” eller noget lignende. Jeg har ikke hørt den siden engang først i 80erne, og har søgt flere steder. Den er måske ikke andre steder end på vinyl single i en eller anden genbrugs-butik. Håber du kan hjælpe da jeg gerne vil høre denne skøre melodi igen.
Venlig hilsen Flemming

Hej Flemming
For at være på den sikre side har jeg spurgt hovedpersonen til råds og kan viderebringe Jørgen de Mylius’ eget bud på hvilken sang, du søger: På nummeret “Ababba” fortæller han, hvordan man bygger en simpel melodi op til at være et hit. Sangen er for nylig genudsendt på den nostalgiske opsamlingsplade “Eldorado 2” med hits fra Mylius’ gamle tv-show. Du kan høre en bid af den (og evt. købe den til download) på bl.a. CDon.com.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *