Kategorier
Musiknyheder

Bob Marley mindes

I dag er det 30 år, siden reggae-musikkens ukronede konge døde i en alt for ung alder. Bob Marley, der bragte den jamaicanske reggae-musik ud til resten af verden med hits som ”Could You Be Loved”, ”No Woman No Cry” og ”Buffalo Soldier”, hed fra fødslen egentlig Nesta Robert Marley. Hans mor havde store forventninger til sin søn og gav ham derfor fornavnet Nesta, som betyder ”budbringeren”. Da unge Marley på et tidspunkt ville rejse til USA, sløjfede han dog Nesta-navnet – efter sigende fordi han havde fået at vide, at amerikanerne ville tro, det var et pigenavn. Nesta Robert blev til Bob, og Bob blev en verdensstjerne. Bob Marley døde af kræft 11. maj 1981.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *