Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kim Schumacher-CD’er

Hej Tor
Jeg søger simpelthen med lys og lygte efter CDen ”Stemmen fra 80erne” med Kim Schumacher, der er lavet 2 stk. og jeg vil meget gerne guides imod et sted hvor jeg kan købe begge to. De er udgået af almindelig handel for længst, men ved nogen hvor disse to kan fremskaffes, ja så vil jeg nærmest love dusør til finderen da de står ret højt på min ønskeseddel.
Med de venligste hilsner fra
Michael Hvidberg

Hej Michael
Hvis der ligefrem er snak om en dusør, er det da en skam, at jeg ikke selv har et eksemplar liggende! Det ser ud til, at du har ret i, at de to Kim Schumacher-opsamlinger ikke uden videre kan købes i butikkerne, men hvis du søger i de lokale brugtbutikker, skulle du have en chance. Mange skaffer sig nemlig af med deres fysiske CD’er, efterhånden som de får lagt musikken ind på computere og digitale musikafspillere.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *