Kategorier
Musiknyheder

tv-2 markerer 30-års-jubilæum

I denne måned er det 30 år siden, den århusianske gruppe tv-2 udsendte deres debutalbum ”Fantastiske Toyota”. Siden da har de udgivet sange om det, Steffen Brandt senere har kategoriseret som ”sex og opvask” og om den kærlighed, der ellers kan være så svær at tale om.

– Kun i musik er det tilladt at beskæftige sig alvorligt – og ualvorligt – med kærlighed. Ellers er det overladt til folk selv at finde ud af. Der ligger rockens berettigelse. Jeg har altid sunget om kærlighed. Eller mangel på samme. Fantastiske Toyota handler jo ikke om en bil, pointerede forsanger Steffen Brandt engang i bladet MM om gruppens gennembruds-hit fra 1981.

Jubilæet markerer tv-2 blandt andet ved at lægge hele deres store bagkatalog ud til download og streaming i de digitale musikbutikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *