Kategorier
Musiknyheder

Texas på Fyn

En af årets mange store sommerkoncerter finder sted på Fyn under lidt specielle rammer i frilandsmuseet Den Fynske Landsby. Trods det amerikanske navn Texas kommer gruppen, der er kendt for hits som ”I Don’t Want a Lover”, ”Say What You Want” og ”Summer Son”, dog ikke fra USA. Gruppen er derimod fra Skotland, og deres navn er inspireret af Wim Wenders-filmen ”Paris, Texas” fra 1984. Band-medlemmerne var vilde med filmen og mente, at de mange åbne spørgsmål i ”Paris, Texas” svarede til, hvordan de gerne ville have, deres musik skulle opleves.

I morgen aften præsenterer sangerinden Sharleen Spiteri og hendes band musikken i Den Fynske Landsby for blot ca. 2000 tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *