Kategorier
Musiknyheder

Eagles i Hjallerup

Området er det samme, som hvert år huser Hjallerup Marked, men onsdag tager det sig noget anderledes ud. Der får Koncertpladsen Hjallerup nemlig besøg af rockgruppen Eagles, kendt for klassikere som ”Hotel California”, ”Desperado”, ”Take It Easy” og ”Heartache Tonight”. Hvis bandet holder sig til det repertoire, de har præsenteret tidligere på deres verdensturné, kan de mange gæster i Hjallerup også glæde sig til at høre numre fra Eagles-medlemmernes respektive solokarrierer.

Blandt andet Don Henleys hit fra 1985, ”Boys of Summer”, som hver sommer dukker op i radioen på grund af sin titel. Sangen har dog ikke meget med sommer at gøre, og titlen er hentet fra en bog om baseball-holdet Brooklyn Dodgers, som skuffede deres lokale fans fælt, da holdet flyttede til Los Angeles. Det er Aalborg Kongres & Kultur Center, der står bag den store udendørskoncert sammen med Hjallerup Event.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *