Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Min søsters børn

Kære Tor
Jeg er vokset op med de gamle ‘Min Søsters Børn’ film, og i den sidste, kaldet ”Når de er værst”, er der én speciel melodi, der har sat sig fast. Det er melodien der spilles, når de er taget ind på baren, hvor Rikke er DJ. Jeg mindes noget med en saxofon og der er ingen vokal på. Jeg håber du kan hjælpe mig, selvom der ikke er mange ledetråde.
Kh Kamilla

Hej Kamilla
Selvom jeg ikke kan føre et håndfast bevist for det, er jeg ret sikker på, at det er et stykke musik, der er skrevet til filmen. Det vil sige, at nummeret nok ikke er udgivet selvstændigt, men alene fungerer som en del af filmens lydspor skrevet af komponisten Sven Gyldmark.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *