Kategorier
Musiknyheder

Debut-jubilæum for Alicia Keys

En af de seneste års mest fremtrædende sangerinder er amerikanske Alicia Keys, der har formået at trække sine erfaringer med klassisk klaver ind i sine egne pop- og soulnumre. Hun har blandt andet hittet med “Try Sleeping with a Broken Heart” og “Empire State of Mind”, men det store gennembrud var i 2001 med ”Fallin’” fra debutalbummet ”Songs in A Minor” (”Sange i A-mol”, red.).

Pladen fik ikke sin titel, fordi alle sangene var skrevet i A-mol, men fordi Keys foretrak at komponere i mol – og fordi hendes fornavn starter med A. Hun havde haft en pladekontrakt i fire år, før den første plade så dagens lys, og nu udsender hun den atter i anledning af 10-års-jubilæet. Den nye udgave af ”Songs in A Minor” rummer blandt andet bonusnumre og liveoptagelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *