Kategorier
Musiknyheder

Take That i Parken

Både nye og gamle fans vil være på plads i København i weekenden – men der vil formentlig være en overvægt af koncertgængere, der var unge eller teenagere i 1990’erne. På scenen står nemlig det genopstandne drengeband Take That. For lidt over tyve år siden besluttede den engelske musikmanager Nigel Martin-Smith at skabe en gruppe af sangere og dansere, og da de fem medlemmer var fundet, døbte han popgruppen Kick It. Det var de unge fyre dog ikke begejstrede for, så på deres initiativ skiftede de navn til Take That. Manageren protesterede ikke, for som han ifølge rygterne sagde: ”Når I først er berømte, betyder det ingenting, hvad I hedder”.

Siden da tog de verden med storm med hits som ”Back for Good”, ”Relight My Fire”, ”Babe” og ”Patience”, og fredag og lørdag optræder Robbie Williams, Gary Barlow og deres venner i Parken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *