Kategorier
Musiknyheder

To Motown-musicals på vej

En af de store grupper på 1960’ernes og 1970’ernes succesfulde Motown-pladeselskab var The Temptations, og trods hyppig udskiftning i besætningen, eksisterer Temptations stadig. Vokalgruppen stod bag hits som ”My Girl”, ”Papa Was a Rolling Stone” og ”Ain’t Too Proud to Beg”, og nu er der udsigt til, at historien om Temptations rykker til de skrå brædder. Frontmanden og gruppens stifter Otis Williams har fortalt til det amerikanske musikmagasin Billboard, at en tv-serie fra 1998 om gruppen skal omskrives til en musical, naturligvis bundet sammen af musikken fra Temptations’ storhedstid.

Der er dog ingen dato på projektet endnu, blandt andet fordi holdet bag ikke vil tage opmærksomheden fra en anden musical. I april 2012 lancerer Motown-stifteren Berry Gordy Jr. nemlig en Broadway-musical med Motown-sange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *