Kategorier
Musiknyheder

AC/DC som brætspil

I de seneste år har flere rockbands leveret musik til computerspil, og nogle er endda selv blevet omdrejningspunktet i et spil. Eksempelvis det meget omtalte ”The Beatles Rock Band”, hvor man selv kan spille med på de kendte sange via sin spillecomputer. De gamle drenge i AC/DC går dog en anden vej, når de i løbet af august lancerer en specialversion af brætspillet Monopoly, der herhjemme er kendt som Matador.

Ifølge acdc.com skal deltagerne i spillet ikke købe huse og grunde, som i det almindelige spil, men derimod handle med AC/DC-plader. Man vil også kunne tilkæmpe sig den karakteristiske skolekasket, som Angus fra AC/DC er kendt for at bære, hvis man spiller med i ”AC/DC Collector’s Edition Monopoly”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *