Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Burnin Red Ivanhoe

Ikke alle deres udgivelser var lige lettilgængelige, men de regnes for at være et af 1970’ernes mest betydningsfulde danske orkestre, og nu rører Burnin Red Ivanhoe på sig igen. Bandet blev dannet i 1967 og gik ved deres første offentlige optræden under det lidt kluntede navn M/S Mitte The Burnin’ Red Ivanhoes. Gennem årene var der stor udskiftning i besætningen, og selvom ca. 15 mand har været medlemmer af gruppen, holder de bærende kræfter Karsten Vogel, Kim Menzer og Ole Fick stadig sammen.

På fredag udkommer gruppens første album i mange år, og i løbet af efteråret vil man også kunne opleve Burnin Red Ivanhoe på spillesteder rundt om i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *