Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Larsen i Brønderslev

Hej Tor
Håber du kan hjælpe. I 1986 blev der afholdt en koncert med Kim Larsen, og Cirkus Bellami tror jeg det hed dengang, i Brønderslev. Jeg mener det var den 6. september, men er i tvivl. Jeg spørger fordi det var til denne koncert min hustru og jeg mødte hinanden, og har derfor 25 års jubilæum i år. Kan du bekræfte om det var denne dato, eller oplyse den korrekte dato for koncerten.
Med venlig hilsen
Henrik Christiansen

Hej Henrik
Kim Larsens omrejsende musikcirkus hed Cirkus Himmelblå, men selvom nogle fansider på nettet samler gamle turnéplaner, har jeg ikke kunnet finde oplysninger om netop 1986. Måske en af vores opmærksomme læsere kan hjælpe her?
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Larsen i Brønderslev”

Cirkus Himmeblå ramte landevejene i 1985. Året efter var der en stor turne i forbindelse med Forklædt Som Voksen albummet. Så spørgsmålet er hvad de to har oplevet? For så er der jo forskellige datoer i spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *